Kjemien stemmer 2 Kjemi 2 Studiebok Unibok (2022)

Hege Knutsen, Svein Tveit og Kristian Vestli

Lisens per bruker

108,–
Gå til bestilling

Med Kjemien stemmer 2 Studiebok (LK20) Unibok får elevene et digitalt læremiddel som sammen med Kjemien stemmer 2 Grunnbok Unibok (LK20) dekker alle målene i læreplanen for kjemi 2. Til læreverket følger det også supplerende digitale ressurser, se Kjemien stemmer elev- og lærernettsted.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt under lesingen og slik at leseforståelsen øker.

En god søkefunksjon gjør alt lærestoffet lett tilgjengelig, og elevene kan skrive notater, markere i teksten og se alle notatene som PDF eller tekstdokument for videre redigering.

Når du har lisens til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok på www.unibok.no. Les mer om læreverket og andre komponenter i Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen 2021) på cdu.no/vgs.