Pasos Vg1/Vg2 Unibok

Ane Christiansen

Lisens per bruker

300,–
Gå til bestilling
Læreboka er oversiktlig, og hvert oppslag har det du trenger for å drive målrettet undervisning. Den er bygget opp etter en «steg for steg»-tankegang. Elevene presenteres for sentralt vokabular, kommunikasjonsoppgaver og aktuelle språkstrukturer før det kommer lesetekster og flere oppgaver.

Læreverket har en tydelig progresjon med fokus på elementære språkstrukturer og systematisk repetisjon. Elevene får mulighet til å gå i dybden på språktemaene, og jobbe lenge nok med strukturer og vokabular til at de har en reell mulighet til å lære seg det.

Pasos legger stor vekt på at elevene skal forstå hva de holder på med og klare å nyttiggjøre seg hjelpemidler og kilder på en hensiktsmessig måte. Hvert kapittel har både refleksjonsoppgaver og oppgaver de må løse ved hjelp av teknologi.
Det er god variasjon i tekster, oppgaver og aktiviteter. Elevene blir kjent med ekte mennesker både i tekstene og gjennom videomaterialet der de møter folk fra den spansktalende verden.

Tverrfaglige temaer dekkes gjennom konkrete tekster, aktiviteter og oppgaver.

Uniboka er en digital utgave av læreboka som tilpasser seg skjermen på PC, nettbrett og mobil. Alle bøkene har tekst-til-tale som gir god lesestøtte. Man kan lett orientere seg i boka via innholdsfortegnelsen eller søk på sidetall eller ord. Med verktøyene i uniboka kan elevene jobbe aktivt og skaffe seg god oversikt over det som skal læres. De kan lage notater som kan skrives ut, markere tekst i ulike farger, sette bokmerker og få ordforklaringer i løpende tekst. Bruker elevene hjelpemidlene systematisk, har de et godt utgangspunkt til repetisjon og prøver.