Sinus 2P-Y (LK20) Unibok

Egil Reidar Osnes, Einar Gustafsson, Otto Svorstøl og Tore Oldervoll

Lisens per bruker

316,–
Gå til bestilling

Sinus 2P-Y Unibok (LK20) er den digitale utgaven av læreboka i matematikk 2P-Y til fagfornyelsen og LK20. Formatet er brukervennlig og har gode verktøy som støtte for elevenes leseforståelse. Med Sinus 2P-Y Unibok (LK20) får elevene et digitalt læremiddel som dekker alle målene i læreplanen for påbygging.

Til læreverket følger det supplerende digitale ressurser med oppgaver og fordypning, se Sinus Elevnettsted og Sinus Lærernettsted.Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt ved tilegning av fagstoffet.

En god søkefunksjon gjør alt lærestoffet lett tilgjengelig, og elevene kan skrive notater, markere i teksten og se alle notatene som PDF eller tekstdokument for videre redigering. Tekst-til-tale-funksjonen har god kvalitet og høy pedagogisk verdi for lesesvake elever. I Unibok er digitale ordbøker på bokmål og nynorsk er integrerte og oppslagene vises i lesevinduet.

Når du har lisens til boka, finner du den i «Mine unibøker» på unibok.no og under «Min side» på cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok, få tips og brukerstøtte på unibok.no. Les mer om læreverket Sinus 2P-Y til fagfornyelsen på cdu.no/vgs