Kjemien stemmer 1 Kjemi 1 Studiebok Unibok (2021)

Kristian Vestli, Hege Knutsen og Svein Tveit

Lisens per bruker

108,–
Gå til bestilling

Kjemien stemmer 1 Studiebok Unibok (2021) er den digitale utgaven av studieboken til kjemi 1 til Kunnskapsløftet LK20. Formatet er brukervennlig og har gode verktøy som gir støtte for elevenes leseforståelse. Med Kjemien stemmer 1 Studiebok Unibok får elevene en digital studiebok som er skrevet for kjemi 1 til LK20. Til læreverket følger det også en grunnbok Kjemien stemmer 1 Grunnbok Unibok (2021) og supplerende gratis digitale ressurser, se Kjemien stemmer Elevnettsted og Kjemien stemmer lærernettsted.

Med Unibok er studieboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt med oppgavene.

I Unibok er digitale ordbøker på bokmål og nynorsk er integrerte og oppslagene vises i lesevinduet. En svært god søkefunksjon gjør alt stoffet lett tilgjengelig, og elevene kan skrive notater, markere i teksten og se alle notatene som PDF eller tekstdokument for videre redigering. Studieboken er tilgjengelig i 2 år.

Når du har lisens til studieboka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok på www.unibok.no. Les mer om læreverket og andre komponenter i Kjemien stemmer 1 og 2 (2021) på cdu.no/vgs.