Kjemien stemmer 1 Kjemi 1 Grunnbok Unibok (2021)

Hege Knutsen, Svein Tveit og Kristian Vestli

Lisens per bruker

268,–
Gå til bestilling

Kjemien stemmer 1 Grunnbok (2021) Unibok er den digitale utgaven av grunnboken til programfaget kjemi 1 til LK20. Formatet er brukervennlig og har gode verktøy som gir støtte for elevenes leseforståelse. Med Kjemien stemmer 1 Grunnbok (2021) Unibok får elevene et digitalt læremiddel som dekker alle målene i læreplanen for programfaget kjemi 1 til fagfornyelsen. Til læreverket følger det også studiebok med oppgaver Kjemien stemmer 1 Studiebok Unibok (2021) og supplerende digitale ressurser med verktøy, oppgaver og fordypning, se Kjemien stemmer Elevnettsted og Kjemien stemmer lærernettsted.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt under lesingen og slik at leseforståelsen øker.

I Unibok er digitale ordbøker på bokmål og nynorsk er integrerte og oppslagene vises i lesevinduet. En svært god søkefunksjon gjør alt lærestoffet lett tilgjengelig, og elevene kan skrive notater, markere i teksten og se alle notatene som PDF eller tekstdokument for videre redigering. Alle eksemplene er tilgjengelige som filmer.

Når du har lisens til grunnboka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok på www.unibok.no. Les mer om læreverket og andre komponenter i Kjemien stemmer 1 og 2 (2021) på cdu.no/vgs.