Hopp til hovedinnhold

Kjøp og bestilling

Unibok har et fleksibelt format basert på standard e-bok- og webformater. Det eneste du trenger for å bruke Unibok er en oppdatert nettleser. Les mer om hvilke versjoner du bør benytte her. 

Slik kjøper du lisenser

Du kjøper lisenser hos BS Undervisning eller på nettsiden til forlaget som gir ut den aktuelle boka. Du finner også lenke til kjøp/bestilling i Unibok-katalogen, se hver enkelt unibok.

Unibøker fra Cappelen Damm kjøpes på cdu.no 
Unibøker fra Aschehoug kjøpes i Aschehoug Undervisnings nettbutikk

BS Undervisning selger alle Unibøker på Pendel

Lisensens varighet

Hver lisens gir tilgang til én bok og gjelder for én bruker. Lisensen følger skoleåret og brukeren har tilgang til lærestoffet helt fram til eksamen/avslutning i faget. Det betyr at lisensen varer i ett, to eller tre år avhengig av når faget normalt avsluttes.

Tilgang

For å bruke Unibok må du logge inn, enten med Feide-id eller en privat bruker. Studenter og forelesere ved universiteter og høgskoler må opprette en privat bruker. Du får umiddelbar tilgang til uniboka ved bestilling/kjøp. Les mer om tilgang og innlogging her.

Prøvetilgang

Skoler kan bestille gratis prøvetilgang for å teste og vurdere Unibok. Send en e-post til Aschehoug eller Cappelen Damm med navn på skole, tittel på bok og antall lisenser du ønsker å vurdere. Ansatte ved universiteter og høgskoler kan be om tilgang til én lisens, send e-post til Cappelen Damm.